divendres, 5 de juny del 2009

La secció sindical s'ha mudat de seu

Des del passat dimarts, 2 de juny, ens hem traslladat a la nova seu nacional situada a l'entresòl del carrer de Villarroel, número 45.

Amb aquest trasllat ens trobarem unes instal·lacions més adequades al creixement constant en afiliació, on podrem oferir uns millors serveis al conjunt de persones que ens fan confiança i per poder gaudir de millors espais per realitzar-hi activitats. La nova seu, doncs, més gran i millor condicionada, de ben segur que permetrà seguir creixent i consolidant el conjunt de la Intersindical-CSC.

Així, a la nova seu del carrer de Villarroel, s'hi trobaran els mateixos serveis d'assessorament sindical, laboral i jurídic.

Igualment, demanem disculpes per les possibles molèsties que el trasllat hagi pogut provocar.

3 comentaris:

  1. Sembla que les coses us van bé, oi? Doncs ja era hora. Ja cal que l'alternativa nacional al sindicalisme sucursalista i venut als governs vagi ocupant el seu lloc.

    Estem farts d'aquests que aconsegueixen subvencions després de dir sí a tot. Mireu, sínó la web de la Generalitat, en la qual figura l'acord de donar a cocos i a ugt cap a un milió de subvenció per a no sé ben bé quines finalitats que ja haurien de ser la seva feina habitual.

    Però la cosa s'entén: sí a la constitució europea, sí a l'estatutet, ara sí al finançament aquest que tot ens ho ha d'arreglar (diuen ells, clar) i que no és més que un acte de fe farcit d'incompliments del propi estatutet.

    Encara recordo un dels crits d'aquella manifestació contra els fiascos en els serveis públics del dia 1 de desembre de 2007: ON SÓN ELS SINDICATS QUE ES DIUEN CATALANS??? Hi era ccoo? NOOO. Hi era ugt? NOOO. Hi havia LA INTERSINDICAL-CSC, el meu sindicat.

    Endavant, companyes i companys, segueu arran, que la palla va cara!

    ARI

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Veig que feu una campanya sobre els serveis públics i que reclameu una nova llei de funció pública catalana, sencera.

    Em fan por dues coses: una que ja està feta, que són els àmbits funcionals, i l'altra que és a l'avantprojecte que treballa Funció Pública.

    Els àmbits funcionals poden ser bons per a segons què, però estic segur que limitaran la mobilitat, ja que si una persona vol concursar per treure una plaça més a prop del domicili ho tindrà molt difícil per aconseguir una plaça que no sigui del seu propi àmbit. Si vols sortir de Barcelona, per exemple, per treballar a prop del poble, pot ser pràcticament impossible que trobis una plaça del teu àmbit, o bé en trobaràs molt poques, amb la qual cosa serà molt més difícil que puguis trobar una plaça a prop de casa.

    Després, el tema del reclutament, del qual parla aquest avantprojecte,fa l'efecte que és un pas més per legalitzar la precarietat a les administracions: a tu "et recluten". Si no m'equivoco, pots ser en el lloc per al qual has estat "reclutat" 3 anys o fins que no surtin oposicions. No us imagineu què pot passar si, amb una excusa o altra, es van dilatant les convocatòries d'oposicions? A mi em sembla que és una bona eina per tenir una important part de la plantilla en precari de forma "legal".

    Si això s'acaba transformant en llei valdrà per a totes les administracions, incloent-hi la local, entesos?

    Feu el que pugueu perquè no sigui així. Ja n'hi ha prou de precarietat, no?

    ResponElimina